vineri, 8 iulie 2011

TOV. GH. ANGHEL FAŢĂ CU REACŢIUNEA ... (I)

 conul Anghel

Toţi caracalenii de ani buni de zile ne-am obişnuit cu minciunelele şi caracterul tov. prim Gh. Anghel care de dinainte de 1989 promite că face, că drege, că o să ne fie mai bine dar din pacate pentru noi nu se vede nici măcar o mică schimbare. Minţinându-ne şi manipulându-ne în masă se pare ca acest individ a devenit obsedat de putere acceptând cam greu ideea că a fost depăşit de mult de situaţie.
Singurul gând de care este măcinat în acest moment este acela de a mai candida pentru ultima oară la funcţia de primar al urbei noastre, nu pentru noi caracalenii s-o ducem mai bine ci pentru singurul fapt de a-i face pe contracandidaţii săi să cheltuiască cât mai mulţi bani în campania electorală ce urmează. Da, aţi auzit bine! Să îi facă pe contracandidaţii săi să cheltuiască cât mai mulţi bani în campania electorală!!!. Asemenea declaraţii face tov. prim Gh. Anghel ziariştilor. Întrebările noastre pentru domnia sa sunt: NOI CE DRACULUI FACEM? Unde muncim?; pe ce străzi mergem cu maşinile?; la ce spital ne ducem?; caldură şi apă caldă mai avem la iarnă?; oare câţi bani mai dăm la întreţinere? etc, etc, etc.
Dar haideţi să lăsăm aceste întrebări plictisitoare care pentru tov. prim Gh. Anghel sunt insignifiante şi să trecem să enumerăm mai jos realizarile pe care edilul nostru le-a facut în ultimile două decenii, adevărate performanţe care nu le-a atins niciodată vreun primar din judeţul Olt.

  • GROPILE CÂT CASA
 gropile de la ieşirea din Caracal

Gropile din municipiul nostru sunt unice pentru că aşa ceva nu întâlneşti în alte localităţi din judeţ. Ele încep a se observa la fiecare intrare în localitatea noastră, ele devenind din ce în ce mai dese şi observabile atunci când te afunzi către centru municipiului.
gropi din zona centrală


  • CÂINII MAIDANEZI, BODYGUARZII CARTIERELOR
căţeluşa Matilda şi răsfăţaţii ei : Tambur şi Codiţă

Poate că nu exagerez dar cred că sunt câteva mii de astfel de câini fără stăpân lăsaţi în voia lor şi să muşte pe oricine le iese în cale fără ca nimeni să ia vreo măsură împotriva lor. Zilnic zeci de persoane ajung la spital muşcate de maidanezii din cartiere iar pentru aţi face un vaccin antirabic scoţi din buzunare sume destul de frumuşele. (în afară de şpaga pe care trebuie să le-o dai doctorilor). 
 bodyguarzii unui bloc din HCC: Lixy şi Tixi

Păcat ca aceste animale lăsate de capul lor nu pot vota, ele putând deveni un important bazin electoral pentru tov. Gh. Anghel.

  • SPITALUL DIN CARACAL SE DESFINŢEAZĂ
Spitalul Caracal - focar de infecţie

Pare de necrezut dar este adevărat. Spitalul din municipiul nostru este pe punctul de a se desfinţa şi transformat în unitate de urgenţă iar cei care vor fi nevoiţi să se interneze vor fi trimişi la spitalul judeţean Olt pentru a fi trataţi. De când tov. Gh. Anghel l-a numit manager interimar pe "găozarul"  Octavian Popescu, spitalul din Caracal a cunoscut cel mai mare declin şi deficit bugetar din istoria sa, intrând astfel în faliment, iar bugetul fiind aproape furat de către doctorul în penibilitate şi firmele parazite cu care colaborează mână-n mână de mai bine de un an de zile. Din luna iulie a anului trecut în spital nu s-a investit nici un leu iar mizeria şi nesimţirea "băltesc", printre oamenii bolnavi care vin să-şi facă analizele medicale sau să se interneze.

  • ÎN 2011 FĂRĂ APĂ ŞI CANALIZARE
Marea majoritate a comunele din jurul Caracalului se "lăfăiesc" de ani buni şi se pot lăuda cu acces la apă curentă şi canalizări europene. În Caracal, municipiu fiind, încă există sute de gospodării care pentru proprietarii lor aceste utilităţi au rămas la stagiu de S.F. şi încă visează să primească vizita vreunui OZN pe strada lor pentru a rezolva această situaţie mizeră.Cei mai afectaţi sunt locuitorii cartierelor Bold şi Protoseni care se pare că au fost uitaţi de către tov. prim Gh. Anghel şi astfel ei sunt defavorizaţi an de an din pricina votului care nu l-au acordat niciodată primarului din partea lor. ("Răzbunarea, arma prostului").
locuitorii din cart. Protoseni nemulţumiţi de Tov. Gh. Anghel

  • PIAŢA CARACAL - COSA NOSTRA
În piaţa Caracal fenomenul mafiei bine organizate persistă la fel de bine ca în anii '90.Ţiganii fac legea, spartanul Drăgan şi tov. Gh. Anghel iau şpaga liniştiţi, comercianţii sunt victimile iar mizeria şi cu bolile le luăm noi (măcar atât).

În curând va urma partea a II-a a articolului TOV. GH. ANGHEL FAŢĂ CU REACŢIUNEA


CARACALENI, OARE MAI MERITĂ TOV. GH. ANGHEL UN MANDAT DE PRIMAR?

27 de comentarii:

  1. Astept comentariile vostre fata de acest articol ...

    RăspundețiȘtergere
  2. La acest articol nu avem ce comenta cu un pupincurist al fratilor Ciocan si un om cu un caracter jalnic care isi ascunde identitatea si publica numai ce vor Ciocanii.Daca ai sange in instalatie publica toate articolele.Esti un ras ha-ha-ha.Salut ne mai auzim in 2012 daca mai ai tupeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce nuvorbesti si de doamnele administratore care il pupa in fund pe Anghel?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu fi chia r asa de dur smechere, doar unde mai vezi tu gropi acum in Caracal>

    RăspundețiȘtergere
  5. SINCER ITI SPUN CA NU STIU CINE SANT ACESTE ADMINISTRATORE DAR DACA ELE IL PUPA IN FUND PE ANGHEL ACELASI LUCRU TREBUIE SA IL FACI TU CU CIOCAN.AI GRIJA CA ELE SANT MAI MULTE TU ESTI SINGUR SI ARE CIOCAN UN FUND MARE DE IL PUPI TOATA VIATA.SINCER ACUM DE CE NU DAI COMENTARIILE MELE CA NU SANT NICI JIGNITOARE NICI NU FOLOSESC CUVINTE TRIVIALE CA IN ALTE COMENTARII CHIAR FACUTE DE TINE .

    RăspundețiȘtergere
  6. UN OM, pentru anonim din 08 07 201 ;19:15 Domnule mergi pe strada 1 dec 1918 si ai sa vezi(daca nu esti "ORB" sau pupicurist al domnului Anghel)multe gropi si gropite .La"Florica vopsitorul"la poarta vei vedea "Groapa Marianelor",intra masina pana la faruri in pamant.Luati-l pe Anghel de mana si merget-i cu el pe strazile:N Balcescu,Asachi,M Viteazu,Macesului, Marasti,Decebal,Ursu Haria,Toretului,N Basarab, Rahovei, Aprodu Purice,ALEEA TEILOR, Ciresilor,Dragos Voda,Poporului, Dezrobiri, Infratiri,Bistritei,Calarasi,Buzesti, Tepes Voda sa vedet-i ce "FRUMOS"arata !Hotilor,banditilor sunteti ORBI?Pentru cum arata Caracalul si cat a-ti furat"HRISTOS SA FITI NU VE-TI SCAPA NICI IN MORMANT!"

    RăspundețiȘtergere
  7. PTR. UN OM:Dupa expresiile,cuvintele jignitoare,ura si dorinta de razbunare nu poti fi decat Bondrescu sau unul de teapa lui.Ura de care dai dovada se va intoarce impotriva ta iar arma razbunarii este arma prostului.Am crezut ca pe acest blog se pot face comentarii obiective dar constat ca este un blog indreptat impotriva anumitor persoane care dupa voi au fact numai rau.Chiar nu au facut nimic bine? Cand faceati parte din aceeasi tabara spuneati altceva le cantati osanale,cand sa va cred atunci sau acum.Tabara din care faceti parte acum face numai bine? De ce nu spuneti ca si Ciocan se poate numi TOVARAS pentru ca a fost militian (provenit din muncitor)a bagat lumea la inchisoare pentru o druga de porumb dar eu nu il acuz pentru ca asa ereau timpurile.De ce nu spuneti ca averea si banii pe care ii are sant facuti din contracte cu statul.Pentru voi dect unii sant rai? In incheiere vreau sa va spun ca sant APOLITIC dar incerc sa judec cat pot de obiectiv fara ura, dusmanie si presiune politica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai,anghel asta,ne sfideaza si dincolo de viata: a asfaltat in cimitir numai aleea unde este ingropata nevasta-sa,in restul cimitirului te mananca serpii... iesiti voi parinti din morminte,sa intram noi,copiii,sa stati voi cu Anghel,ca voi l-ati votat primii...
    Prietenul lui Dragan!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iar nu te-a lasat Tov.Ciocan sa-mi publici comentariu.Asta e dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai sa comentez eu,Florine,pozele puse pe blog, ,,tov. anghel fata cu reactiunea,,: foto 1 ni-l prezinta pe ,,conul,,dupa evenimentele din decembrie cand a fost ascuns de tovarasii lui la PARASUTISTI. Foto 2 ne prezinta gropile din asfalt spre slatina. spre acolo vrea el sa ne ingroape pe noi,cei ramasi,sa nu ne plangem ca nu avem si noi asfalt printre morminte! Patrupezii din foto 3 si 4,Matilda,Tambur,Codita,Lixi si Tixi,ne vor pazi cu strasnicie... Spitalul,prezentat in foto 5,este locul unde va ajunge ,,conul,,imediat dupa alegerile locale cand va vede cati l-au mai votat! Acolo,muribund,va fi huiduit de cele 4 femei din Protoseni prezentate in foto 6. In cea de-a saptea fotografie,ne este prezentat,in splendoarea lui,IARMAROCUL LUI DRAGAN,amplasamentul tarabelor,in cadru avem taraba fara acoperis a d-nei Baltaretu,mama tiganilor care au ,,cofetarie,,pe aleea Bibian,in parc.Asa le-a facut dragane,dragane imparteala,asta batrana in soare,iar puii de ciochita la umbra,in parc. Gata,am terminat!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Florine,tot eu sunt,uitai sa-ntreb: tipul care si-a insusit tot parterul fostei fabrici de mobila si se face ca lucreaza la TERMOPILE,nu la termopane,este fiul sau ginerele d-nei Aura de la primarie?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ha,ha,ha, daca ar sti Anghel cum vorbeste Baltareata de el si de clica lui,ar defrisa pomii pe aleea Bibian,sa stea in soare,fara acoperis ,puii ei de ciochita,deveniti cofetari peste noapte... si nu numai ea,daca ar sti el cum vorbesc toti comerciantii de el si de dragane,dragane,le-ar intoarce la toti tarabele cu fata la trotuar sa nu mai converseze niciunul cu trecatorii,care la randul lor,ii ,,vorbesc numai de bine,,si cand vin,si cand pleaca din piata pe cei doi unpr-isti.

    RăspundețiȘtergere
  13. BIBIAN...Nu te lasa Florine!Blogul "SMECHERI DE CARACAL"a bagat frica in Anghel,a fost carpita "Groapa Marianelor"de pe strada 1 dec 1918!A inceput "marea carpeala" a strazilor din Caracal!A treia in acest an.Cate mai urmeaza?Aceste carpeli facute de prieteni lui Anghel vor tine "de la culesul porumbului pana la taiatul cocenilor"dar vor baga cateva miliarde in buzunarele smecherilor din primarie.Ba smecherilor cand face-ti canalul de scugere pe strada 1dec 1918? Florine in curand voi face public numele smecherilor din primarie pentru a vedea caracaleni ce averi se pot face din salariul de bugetar.UNI AU DONAT,ALTI AU FURAT!

    RăspundețiȘtergere
  14. UN BUGETAR...din Primaria Caracal.Smecheri din primarie ce au facut averi din "salariul" de bugetar sunt prieteni domnului Anghel.Sa fie 15-20 de salariati,dar restul de 300 de salariati din ce sa faca averi din salariul de 500-700 ron?Indemnizatia de hrana a fost anulata in instanta,s-a redus salariul cu 25%din ce sa facem averi?Poate din linsul de sare de la Ocnele Mari.Asa este domnule Toma de la sindicat sau de la RESPECT?

    RăspundețiȘtergere
  15. smecherie la cutie cauta altceva despre anghel cum ar fi;case de vacanta.vile, masini smechere,terenuri, apartamente la monaco ,etc nu ne mai aburi cu caini ,gropi si piata astea sunt ca si in alte orase din tara ,nu suntem noi primul si ultimul oras cu caini ,gropi in asfalt sau piata murdara,esti fffff subiectiv, dar la tine primeaza interesul.

    RăspundețiȘtergere
  16. Chestia cu spitalul e periculoasa rau de tot.Aici u aport in are si consiliea p..lii Jeni.Mai rar hahalera analfabeta , jigodie lingusitoare si orofitaoare.Asistenta obraznica ce il ridica in slavi pe mamagerul bun de condus orice, marele manager al pu.ii Otto.Mare pupincurist si turist politica cest doctor in turism politic.Scuipati pe fata lor de puslamale si de cu...e politice .

    M..e lor.

    RăspundețiȘtergere
  17. PSD-UL va castiga alegerile la Caracal indiferent de candidatul lor si vor face treaba acesti tineri. Bravo lor ca isi doresc acest lucru cu adevarat. Hai Edy ! Vrem un primar tanar cu bun simt! Jos cu comunistul de 70 de ani senil si sclerozat!

    RăspundețiȘtergere
  18. Pârcalabul de serviciu15 iulie 2011 la 12:03

    Ha,ha,ha! Interesati va de sondajul de opinie al USL in care procentele sunt urmatoarele: Serban CErnat 27%, Ghe Anghel 14%, Ciocazan 14%, Vladu 4% si Mitel Niculescu 2%, iar la partide PSD are 22% si PNL 20%. Deci ciocul mic mai pui de comunisti!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Marsh ma cu sondajul tau cu tot de pnl-ist ce esti tu! serban cernat nu ia 2 la suta macar! asta e doar in capul vostru bai frustratilor, pai cand vreodata veti castiga voi puterea la caracal. Cernat sa-si vada de uzul lui de fals sa lase dracu politica !

    RăspundețiȘtergere
  20. SERBAN CERNAT ESTE UN MARE PAPAGAL SI UN MARE IDIOT ! CINE-L CUNOASTE STIE DESPRE CE VORBESC . ESTE MARIONETA LUI ANGHEL . A DISTRUS PNL-UL LA CARACAL , MAI SUNT 10-15 PERSOANE DUBIOASE PRIN ACEST PARTID , TOTI MEMBRII DE CALITATE S-AU RETRAS CA SA NU SE FACA DE RAS ALATURI DE INTERLOPUL DE CERNAT , TIGANCA DE DORELA , UN HANDICAPAT BALBAIT CU PROBLEME PSIHICE CARE A FOST SI LA NOI LA PNG NUMIT GROZIA DANIEL SI 2-3 TIGANI DE PE CARPATI . MAIMUTOIUL ASTA NU IA 5 % IN ALEGERI .NU DE SPECIMENE CA CERNAT ARE NEVOIE ORASUL ASTA ! BRAVO DOMNULE CIOCAZANU ! SUNTEM ALATURI DE TINE ! VEI CASTIGA !

    RăspundețiȘtergere
  21. nu va castiga anghel, lumea nu il mai vrea, HAI EDI, EDI PRIMAR, EDI PRIMAR, EDI PRIMAR

    RăspundețiȘtergere
  22. ANGHEL PRIMAR SI TOMA PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN.

    RăspundețiȘtergere
  23. hahaa ANONIM ma faci sa rad. Amandoi au aproape o jumatate de mileniu, ce dracu' mai fratilor trezitu-va la realitate, ia spune-mi anonim bunicul tau cati ani are ? al meu are 68 de ani , tu l-ai pune primar pe bunicul tau? Ce mai vor domaneeeee, nu si-au trait viata, au baut , au f...t, dar acum nu ne lasa frate si pe noi astia mai tineri sa le demonstram ca suntem peste ei cu 20 de clase. Babalacii dracu'! Vor din nou la ciolan, le dau eu atunci ciolanu' meu la ros, HAI EDY!

    RăspundețiȘtergere
  24. Eduard Ciocazanu este membru PSD (fost PDSR) din anul 1995. Anghel si Iordache au venit in PSD in toamna anului 2000. Atunci Ionica si Diaconescu au vandut PSD-ul comunistilor Iordache si Anghel de la PS.
    Ciocazanu a facut campanie pentru: Ciobanu(1996), Balaceanu in 2000, Anghel in 2004 si 2008. Cu ce a gresit pentru ca a sustinut candidatul PSD?
    Un membru PSD adevarat respecta votul majoritatii ! Sustine si voteaza candidatul PSD desemnat de majoritate.
    Cine a falimentat CARACALUL ?
    Cine a vandut si concesionat terenurile intravilane si extravilane? Cine a vandut casele nationalizate? Cine a vandut o parte din parc, din piata, din targ?
    Cine a furat miliardele din imprumuturile bancare? Cine a furat banii de la IGO? Cine a furat banii pentru infrastructura strazilor ? Cine a mancat banii de la muzeul Iancu Jianu ? Ciocazanu ? Rosculete? Fratii Ciocan? Bondrescu? Pruna? Nu domnilor, HOTII SUNT: Anghel, Iordache, Diosteanu, Rico, Veselin, Paunescu, Nadia Dumitrescu, Maria Tudor si ceilalti prieteni ai lor.
    Domnule Ciocazanu fi puternic, demn, intelept, curajos ! Caracalenii vor un primar tanar !
    EDUARD CIOCAZANU UN PRIMAR TANAR PENTRU ORASUL JIENILOR ! "Viitorul apartine tinerilor" !
    Domnule Ciocazanu sa scoateti hotii din primarie si bagatii in puscarie !

    RăspundețiȘtergere
  25. lasaneeeee Angheleeeee! ai 100 de ani, o limba straina sti? calculatorul sa-l manuiesti sti? dar ce p...a ta ti-ai tras consilier personal pe banii nostri. Mai furi mult orasul asta? nu ai facut nimic. Asta de face blogul are dreptate 100%. Eu pe cuvant te votez dar nu ca primar, poate ca sa devi PAPA la Vatican! Dute si pliba-ti nepoteii pe aleea Bibian din parc, i-al si pe draga sa le aduca niste lapte de la piata

    RăspundețiȘtergere
  26. BA NU! DRAGANE,DRAGANE,ESTE NUMAI AL MEU! CE DRACULUI SA CAUTE CU ANGHEL IN PARC CAND IARMAROCUL LUI ARATA ASEMENEA GROAPEI DE GUNOI DIN CHIAJNA!!! NEPOTILOR LUI ANGHEL SA LE ADUCA LAPTE MONICA,TAXATOAREA LUI DRAGAN,IN TIMPUL PROGRAMULUI...EEE,COMEDIA DRACULUI!!1

    RăspundețiȘtergere
  27. daca nu bem lapte dupa ce facem piata ,PUTEM FACE HEPATITA EPIDEMICA din cauza mizeriei, daca bem lapte din piata FACEM SIGUR HEPATITA EPIDEMICA,laptarii aduc sticlele de plastic in care pun laptele de la containere...VAI!!! CARACALUL LUI ANGHEL,ANUL 2011! - MANCATI SI BETI PE SATURATE,CARACALENI!

    RăspundețiȘtergere

id messenger

smecheridecaracal

CONTACT


Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Spam Protection*Please enter the text from the image

Refresh Help
captcha
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Gândeşte liber !!!

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

EROII NU MOR NICIODATĂ, DACĂ NOI LE RESPCTĂM SACRIFICIUL

Traffic

TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Totalul afișărilor de pagină